Biografi

Kranglefant er et forleøpig enmanns band, med bandmedlem Bent Flikkeshaug.Det er riktoignok et par «ghost»medlemmer, eller «skjulte «medlemmer som også trekker litt i trådene.Tom Erik Rønningen (tidligere Plumbo) og Henning Hoel Eriksen (Piraya Music), skriver låter til Bent fortløpende i 2020. Og de spiller inn den nye musikken i studio. De møttes høsten 2015, under en musikkvideoinnspilling med Plumbo, der Bent var statist, og siden har de jobbet sammen med prosjektet Kranglefant.Flere låter er klare, og første låt som gis ut er «Ønskedrøm».Vestfoldbandet fyller på med ny kreativitet utover våren og neste singel «Vorspiel» er planlagt utgitt til sommeren.
Bent Flikkeshaug er født i 1989, på Gjøvik, men flyttet til Horten som toåring.
Han kommer fra en musikkinteressert familie, og begynte å spille i korps som 13 åring. Saksofon.
Veien fra korps til band var kort, da et lokalt funkband trengte blåsere. To år senere stod de uten bassist, og Bent byttet oppgave. Fra nå av var bass hovedinstrumentet. Han øvde 8-10 timer hver dag, droppet fotballtreninga, og hadde ikke tid til jenter. Skulle han bli god så måtte det øves. Og god ble han.
Så god at han byttet band, til «24-Seven» et lokalt coverband, med høy stjerne hos ungdommen i Horten. Bent var 16 år og stod ytterst på scenen, en plass han trivdes. Når vokalisten etterhvert sluttet, tråkket Bent til, og påtok seg denne jobben også. I flere år holde de det gående, helt til han ble plukket opp av Rønningen/Eriksen til bandkonseptet Kranglefant. En opptreden på den lokale puben Saxon King i Horten, var det som skulle til for at låtskriver/produsentduoen så potensialet i den unge mannen.
Etterhvert som kranglefant fyller på med nye låter, vil det komme nye bandmedlemmer til.
Tanken er at Kranglefant skal være et live-band, som kan gjøre konserter på alt fra småklubber til større festivalscener.
Med stort nettverk av musikere i Vestfold regionen, vil Kranglefant raskt være på beina med et spillesterkt reportoar.

© 2020 Piraya Music. Proudly created with Wix.com